Lirik Lagu Separo Nyowo Nella Kharisma

Pada kali ini saya mau share lirik lagu Lirik Lagu Separo Nyowo Nella Kharisma. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Lirik Lagu Terbarudan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Lirik Lagu Separo Nyowo Nella Kharisma

Separo Nyowo Nella Kharisma

Lirik Lagu Separo Nyowo Nella Kharisma

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Sekian Lirik lagu yang dapat saya bagikan tentang Lirik Lagu Separo Nyowo Nella Kharisma

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Lirik Lagu Terbaru sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://liriklagubaru100.blogspot.com/2017/01/lirik-lagu-separo-nyowo-nella-kharisma.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top