Lirik Lagu Sayang Mahesa

Pada kali ini saya mau share lirik lagu Lirik Lagu Sayang Mahesa. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Lirik Lagu Terbarudan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Lirik Lagu Sayang Mahesa

Sayang Mahesa

Lirik Lagu Sayang Mahesa

sayang isun uwis ngerti
hang riko karepi ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertenono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iki isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

Sekian Lirik lagu yang dapat saya bagikan tentang Lirik Lagu Sayang Mahesa

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Lirik Lagu Terbaru sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://liriklagubaru100.blogspot.com/2017/01/lirik-lagu-sayang-mahesa.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top