Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

Pada kali ini saya mau share lirik lagu Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Lirik Lagu Terbarudan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

Pamer Bojo Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Sekian Lirik lagu yang dapat saya bagikan tentang Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Lirik Lagu Terbaru sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://liriklagubaru100.blogspot.com/2017/01/lirik-lagu-pamer-bojo-didi-kempot.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top