Lirik Lagu Pacobaning Urip Novita Anggraini

Pada kali ini saya mau share lirik lagu Lirik Lagu Pacobaning Urip Novita Anggraini. Dan berjumpa lagi dengan saya di blog Lirik Lagu Terbarudan bagi teman teman yang ingin blog ini update terus silahkan berkomentar ya . .. ^_^ Baca juga tentang postingan saya sebelumnya :
Lirik Lagu Pacobaning Urip Novita Anggraini

Pacobaning Urip Vita KDI

Lirik Lagu Pacobaning Urip Novita Anggraini

Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..

reff:
Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..
Kowe lan aku biso urip mulyo..

Sekian Lirik lagu yang dapat saya bagikan tentang Lirik Lagu Pacobaning Urip Novita Anggraini

. biar tetap update blognya silahkan berkomentar Di Lirik Lagu Terbaru sekian dari saya permalink untuk post kali ini adalah http://liriklagubaru100.blogspot.com/2017/01/lirik-lagu-pacobaning-urip-novita.html

CONVERSATION

0 komentar:

Posting Komentar

Back
to top